Vi ste ovdje:O nama arrow Motel

Motel Bosna - Travnik

Motel Bosna
 
Motel

Motel Bosna je kategoriziran sa tri zvjezdice i prvi je kategorizirani smještajni objekt u Središnjoj Bosni. Usluge noćenja pružamo u jednokrevetnim, dvokrevetnim i trokrevetnim sobama (12 soba sa 16 ležaja) a koje su ugodno razmještene, sa minibarom,  INTERNET priključkom, sušilom za kosu, telefonom i opremljenim kupaonicama.


Image

Osim u našim sobama, odmor možete potražiti i u našem lijepo uređenom dvorištu koje je na raspolaganju svim gostima Motela Bosna. Motel također raspolaže salom za poslovne sastanke i poslovne objede sa 20-25 mjesta čije korištenje možete dogovoriti sa našim osobljem.


Image

Bitno je istaći da su vozila naših gostiju sigurna od krađa jer je parking prostor osiguran alarmnim uređajima a preko noći dodatno su angažirane i usluge noćnog čuvara. U 2008.godini motelu Bosna dodijeljena je ZLATNA EKOLINA- posebno priznanje za kvalitetu smještaja na Kantonu. Zašto je Motel Bosna prepoznat kao jedan od najkvalitetnijih smještajnih objekata na Kantonu, mogu Vam donekle predočiti naše fotografije. Zadovoljstvo nam je poželjeti Vam dobrodošlicu u naš motel.

 

 

Motel Bosna

Uz srdačnu dobrodošlicu naše osoblje će Vam uvijek pružiti sve potrebne informacije o sadržajima koje imamo. Kvalitetu smještajne ponude upotpunit ćemo kreativnom i maštovitom gastro ponudom našeg restorana!

Gdje se nalazimo?