Vi ste ovdje:O nama arrow Restoran

Motel Bosna - Travnik

Motel Bosna
 
Restoran

Tradicija restorana Bosna veže se za još davnu 1967.godinu kada je na donjem Putićevu kod Travnika, registriran biffe „Bosna“. 1972.godine biffe proširuje svoje kapacitete, izmješta se na današnju lokaciju i postaje restoran „Bosna“. Prema mišljenju turističkih radnika iz cijele bivše SFRJ, za izuzetnu kvalitetu, ambijent, čistoću, ljubaznost i kvalitetu hrane, restoran Bosna četiri puta dobiva prestižno priznanje „ZLATNA VILJUŠKA“ ali i niz drugih nagrada i priznanja.

Image

U 2008.godini restoran Bosna dobiva veliko priznanje iz oblasti ugostiteljstva – „ZLATNU EKOLINU“, službenu nagradu i priznanje za kvalitetu u Kantonu Središnja Bosna. Motel Bosna jedini je objekt u Središnjoj Bosni koji je dobio dvije „ZLATNE EKOLINE“ za kvalitetu i ukupan ambijent u 2008.godini. Kvalitetu smještajne ponude upotpunjavamo kreativnom i maštovitom gastro ponudom našeg čuvenog restorana. Profesionalno i uslužno osoblje predstavit će Vam bogati izbor hrane i pića. U ponudi restorana nalaze se razni specijaliteti iz cijele Bosne i Hercegovine te jela različitih svjetskih kuhinja.

Image

Uz probrana jela bit ćete posluženi velikim izborom kvalitetnih domaćih i stranih vina iz naše vinske karte. Naše uslužno osoblje će Vam s radošću preporučiti menu prema Vašim željama i prilagoditi ga veličini grupe i prigodi povodom koje organizirate objed. Restoran Bosna raspolaže kapacitetom od 104 mjesta-stolice (72 mjesta restoran, 32 mjesta na terasi koja je u sklopu restorana). Zahvaljujući specijalitetima naše kuhinje, ugodnoj, toploj domaćoj atmosferi i profesionalnom osoblju naši se gosti redovito vraćaju.

 

 

Motel Bosna

Uz srdačnu dobrodošlicu naše osoblje će Vam uvijek pružiti sve potrebne informacije o sadržajima koje imamo. Kvalitetu smještajne ponude upotpunit ćemo kreativnom i maštovitom gastro ponudom našeg restorana!

Gdje se nalazimo?